Nogomet - Njemačka 1. liga
15:30 Hannover - Bayern pik 2 @ 1,40 HL 10/10
Moje mišljenje za ovaj par je da Bayrn mora da dobije ovu tekmu, prošlo kolo Werder ih je doslovno ponizio na svom terenu i tu vudim šansu da danas Bayern pobjedi. Sigurno će igrat bolje nego prošle subote, u momčad se vrata i Ribery pa bi moglo bit svega , i prekrasnih dodavanja a i golova. Klose je u formi, tu je i Luca Toni .. mislim da nebi smjelo biti problema. S druge strane domaćini su u kupu protiv Schalkea odigrali dobru utakmicu, mada su izgubili 2-0. Zna se kakvo je stranje u momčadi , neki igraći se vračaju od one gomile koji su nedostali , ali mislim da će danas izgubiti jer Bayern danas "mora" pobjediti ..sretno svima !!
Nogomet - Španjolska 1. liga
20:00 Betis - Real Madrid pik 2 @ 1,60 HL 10/10
Ovo je isto dosta siguran par.Naime Real je u izvrsnoj formi tj Van der Vaart koji zabija u zadnje vrijeme i "pokreće" real u cjelom susretu. Real je prošlu tekmu torpedirato Gijon sa 7-1, nadam se da će i danas bit tak nekak ali teško. Betis doma igra realno ok , ali opet ne tako dobro da bi mogli danas osvojiti bodove. U zadnjem kolu igrali su protiv Barcelone, zabili su "smješne" golove, mislim da danas takve sigurno neće , jer ne događa se to svaki dan.. mislim da pik 2 prolazi..sretno!!
-4 units